Revitalize with Murad

Het perfecte moment om te starten (of te vervolgen) met Retinol!

RETINOL GEZICHTSBEHANDELING INCL. 4 RETINOL PRODUCTEN

In de maanden januari en februari 2022 hebben wij weer een prachtige actie voor jou klaar staan! Deze actie heeft alles te maken met het verbeteren van de huidconditie. Ben jij READY voor een prachtige stralende huid?

Bij aankoop van de Murad Retinol Facial Treatment t.w.v. € 135,00 & de Revitalize with Murad t.w.v. € 135,00 ontvang jij VEEL VOORDEEL!

Normaal zou jij € 270,00 betalen en in de maanden januari en februari 2022 betaal je € 195,00: VOORDEEL VAN € 75,00!

FAQ over Retinol

Retinol staat bekend als één van de belangrijkste anti-verouderingsingrediënten.

  • Wat is Retinol? Retinol is een pure vorm van vitamine A die de huid van nature gebruikt in de regeneratie- en herstelcyclus. Zijn bewezen kracht om te vernieuwen maakt het de nummer één dermatoloog-aanbevolen antiverouderingsingrediënt. De verjongende voordelen van Retinol omvatten een diepgaande, zichtbare vermindering van het verschijnen van rimpels en dramatische verbeteringen in textuur, toon en uitstraling. Vitamine A is een cruciaal onderdeel van de chemie van veel systemen in het lichaam, het wordt vaak een essentiële voedingsstof genoemd omdat het niet door het lichaam kan worden gesynthetiseerd. Retinol wordt uitsluitend verkregen via voeding of supplementen.
  • Exfolieert retinol de huid? Retinol werkt niet door de huid te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen, maar biedt anti-verouderingseffecten door huidvernieuwing te stimuleren, waardoor nieuwe, gezonde cellen naar het oppervlak van de huid worden gebracht voor een jeugdiger uiterlijk.
  • Wat is de beste leeftijd om te starten met retinol? De beste tijd om te beginnen is meestal rond de 20, juist om tekenen van huidveroudering te voorkomen. Het is echter nooit te laat om retinol te gaan gebruiken, omdat het ook de zichtbare tekenen van huidveroudering kan corrigeren. De veelzijdigheid van deze krachtpatser tegen veroudering helpt gebruikers om op elke leeftijd een levendigere, jongere huid te krijgen.
  • Veroorzaakt retinol gevoeligheid voor de zon? Studies hebben aangetoond dat retinol de huid gevoeliger kan maken voor de zon. Het is belangrijk om overdag altijd een SPF-formule te gebruiken wanneer u producten met retinol gebruikt.

Revitalize with Murad

Zorg voor een verjongde boost met de Murad Revitalize Set. Deze limited edition biedt een compleet huidverzorgingsregime dankzij een vierdelige collectie van anti-ageing essentials voor gezicht en ogen.

HUIDCONDITIE: Gemiddelde tot diepe rimpels – Verlies van stevigheid – Droge en dunner wordende huid.

Inhoud set:

  • Renewing Cleansing Cream 200ml: Een vochtrijke reiniger die de huid exfolieert en hydrateert dankzij de abrikozen- en sterbloemolie.
  • Retinol Youth Renewal Serum 30ml: Dit serum, dat drie retinol technologieën en hyaluronzuur combineert, helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen.
  • Youth Renewal Eye Serum Deluxe Size 5ml: Een antiverouderend oogserum op basis van retinol, ontworpen om rimpels te vervagen en de oogcontouren helderder te maken.
  • Retinol Youth Renewal Nightcream Deluxe Size 15ml: Een ultra-hydraterende nachtcrème verrijkt met time-release retinol die rimpels vervaagt en een jeugdig uitziende huid bevordert.

Maak direct een afspraak: