Vet verliezen? = Vet bevriezen!

Hoe werkt Cryolipolyse?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Body-Wizard Cryolipolyse Face & Body Lounge

Hoe voelt Cryolipolyse? Is het pijnlijk?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Voor welke zones is Cryolipolyse geschikt?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de

    • Buik
    • ‘Love handles’
    • Zadeltassen
    • Binnenkant bovenbenen
    • Armen
1
2
3
4
5
Face and Body Lounge - Body Wizard te behandelen zones

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

De behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer resultaat?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Voor en na de behandeling
Voor en na de behandeling

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Cosbeau Slimming Serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones. Dus geschikt voor het gehele lichaam.

Prijzen Body-Wizard / Cryolipolyse

Te behandelen zonePer behandeling
Klein buikje
(1 plaatsing)
€ 175
Buik
(2 plaatsingen)
€ 350
‘Love handles’
(2 plaatsingen)
€ 350
Zadeltassen
(2 plaatsingen)
€ 350
Binnenkant bovenbenen
(2 plaatsingen)
€ 350
Armen
(2 plaatsingen)
€ 350

*Bij de keuze van 4 plaatsingen (meerdere zones) kuurprijs €2.100
*Bij de keuze van 6 plaatsingen (meerdere zones) kuurprijs €3.150

Veelgestelde vragen over Body-Wizard / Cryolipolyse

Nee: mits het een Cryolipolyse behandeling is (uitgevoerd door een officieel opgeleide beauty professional) met behulp van een cool sculpting apparaat zoals de Body-Wizard. Er zijn onafhankelijke wetenschappelijke studies over de effecten van Cryolipolyse. Echter omdat de behandeling vrij jong is zijn de effecten op de langere termijn nog niet helemaal duidelijk.

Nee: Wij behandelen cliënten die 19 jaar zijn en ouder.

Plan een gratis intake gesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met u bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat u een juist beeld heeft van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intake gesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen. Reageer snel om jouw plek te claimen!