10 jaar jonger in 5 weken

De L3 is in het Pascaud Anti-ageing concept de liftende, verstevigende en drainerende lasermethode die perfect aansluit op de andere Pascaud methodes voor rimpelcorrectie en huidverjonging.
Deze natuurlijke facelift behandeling is veilig en bijzonder aangenaam: het voelt als een prettige massage. Bovendien is het resultaat direct zichtbaar! Een behandelkuur met de L3 laser is dan ook dé oplossing voor een huid die haar veerkracht verloren heeft én voor mensen die een facelift te ingrijpend vinden.

Effectieve behandeling van:

 Liften en verstrakken van het gezicht

 Vochtwallen onder de ogen verwijderen

 Liften bovenoogleden

 Wenkbrauwlift

 Vochtophoping gezicht Ondersteuning

 BioSkinJetting (biologische rimpelcorrectie)

 Ondersteuning Professional Peeling

Hoe werkt het?

Door licht, met een specifieke golflengte, op de huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling binnen de cel opnieuw geactiveerd. Om de specifieke golflengte te realiseren, wordt gebruik gemaakt van de NIL (Non Invasive Laser)technologie. Dit licht is met het blote oog niet zichtbaar, niet voelbaar en 100% veilig. Dit verbetert de stofwisseling van de huidcel en verstevigt de huid.

Behandeling

Voor langdurige resultaten adviseren wij een kuur van 10 behandelingen met een behandelfrequentie 2x per week.
Facelift met direct resultaat!
L3 lifting is ook geschikt als losse behandeling. Het resultaat is na 1 keer zeer goed zichtbaar. Een goede oplossing als u voor een speciale gelegenheid er op z’n mooist uit wilt zien.

Boek hier uw natuurlijke facelift behandeling!