Welkom

Face

Een stralende huid!

Face Body Lounge - Face frontHet allerbeste voor jouw huid dat is wat ik jou wil geven. Ik kijk niet alleen naar jouw huid maar ook naar de persoon achter de huid om zo het allerbeste advies te kunnen geven met de juiste behandeling welke afgestemd is op jouw huid, wensen en lifestyle! Daarbij ben je verzekerd van optimale kennis doordat ik maandelijks trainingen volg om mijn kennis up to dat te houden. Mijn motto; Een stralende is een gezonde huid.

Wil je weten hoe we jouw huidconditie kunnen verbeteren of wil je je huid laten stralen? Maak dan een afspraak voor de kennismakings- behandeling.

Body

Je huid in topconditie!

Face Body Lounge - HuidverjongingDe huid van je lichaam staat ook bloot aan invloeden van buiten af zoals uv straling, en stress. Het is daarom belangrijk om je lichaam de optimale aandacht te geven. Wij bieden diverse lichaamsbehandelingen en peelingen om je body in een topconditie te houden! Ervaar in een sfeervolle omgeving een heerlijke ontspannen rug massage met optioneel een rug peeling. Fijn om zelf te ontspannen maar ook leuk om cadeau te doen aan uw partner, vriend of vriendin. Opvolgend op uw behandeling ontvangt u een thuis gebruik advies voor producten en aanvullende levensstijladviezen voor optimaal resultaat.

Afslanken door vetcellen te bevriezen!

Body-WizardAfslanken door vetcellen te bevriezen! Door middel van Cryolipolyse wordt het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Cryolipolyse is dé oplossing of van je ‘Love handles’ en zadeltassen af te komen! Ook ideaal voor buik, billen, bovenbenen en bovenarmen.

Ja ik wil af van dat vet! Freeze that fat!

Last van Cellulite?

Face & Body Lounge - CelluliteCellulite is een probleem wat bij veel bij vrouwen voorkomt. Cellulite ontstaat door een verstoring van het bindweefsel en een toename van vetcellen in de onderhuid. Door dit probleem te verminderen is een stevige massage nodig om het verkleefde bindweefsel los te krijgen, door de intensieve doorbloeding worden de afvalstoffen afgevoerd.

Het resultaat is een gladde huid en een strakker silhouet!

Deze behandelingen zijn effectief als ze in kuur verband te worden ondergaan. Daarnaast is het gebruik van geadviseerde anti-cellulite en anti-striae producten (Dr. Murad) en aanvullende levensstijl adviezen voor een optimaal resultaat.

Boek hier uw bodybehandeling!

Lounge

Een healthy lifestyle

Face Body Lounge - Lounge frontGoed voor jezelf zorgen, even ontspannen met een goed boek, gezond eten en lekker bewegen het liefst in de buitenlucht. Vaak weten we wel wat goed voor ons is.

Er gezond en stralend uitzien! Tijd voor je zelf nemen. De juiste balans vinden in goede voeding. Kortom een healthy lifestyle. Wij helpen je graag in de juiste keuzes en ondersteunen je daarbij. Een ontspannende huid is een stralende huid!

Face & Body Lounge schoonheidssalon in Hoofddorp

Na 20 jaar met diverse grote cosmetica merken te hebben gewerkt heb ik in 2001 de stap gemaakt om een eigen schoonheidssalon in Hoofddorp op te zetten. Inmiddels bestaat schoonheidssalon Face & Body Lounge al 15 jaar en heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder een opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Mijn specialiteit ligt bij de natuurlijke huidverjonging.

De brug tussen schoonheidsverzorging / schoonheidssalon en een arts of kliniek

Face & Body Lounge schoonheidssalon in Hoofddorp vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Een jonger en stralender uiterlijk waarbij er niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen verandert. U blijft u zelf maar dan jonger. Voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in huidproblemen zoals, o.a. acne, rosacea. Tevens kunt ook terecht voor een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling.

Visie als schoonheidsspecialiste

Mijn Visie als schoonheidsspecialiste is totale schoonheid! Zowel van binnen als van buiten. Goede voeding, mentale rust en de juiste verzorging is een must om gezond te blijven.

Bereikbaarheid schoonheidssalon Face & Body Lounge

Face & Body Lounge is makkelijk bereikbaar per auto. Vanaf de A4, afslag Hoofddorp centrum, bent u binnen 6 à 7 minuten bij de schoonheidssalon. U kunt gratis parkeren voor de deur. Komt u per openbaar vervoer? Vanaf station Hoofddorp neemt u buslijn 168 richting Hoofddorp, Spaarne Ziekenhuis. U stapt uit bij de halte zwembad. Loop vervolgens een klein stukje terug richting de kruising en neem de 1e straat links. Verderop in deze straat (Sonderholm) vindt u Face & Body Lounge schoonheidssalon Hoofddorp aan uw rechterhand (nummer 124)