Bij Face & Body Lounge geloven we dat iedere huid kan stralen en dat iedereen het beste verdient voor een mooie, gezonde en stralende huid. Onze missie is om jouw huid in zijn kracht te zetten voor een prachtig resultaat en een nog stralendere persoonlijkheid. Door onze kennis, continue ontwikkeling in scholing en onze passie voor de huid in te zetten om uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier, werken we samen aan de mooiste versie van jezelf. Daarbij kijken we niet alleen naar de huid maar ook naar de persoon achter de huid om zo een opmaat gemaakte huid-, voedings- en lifestyleadvies te kunnen geven voor het hoogst haalbare resultaat… een gezonde huid met een stralende glow!

Na 20 jaar met diverse grote cosmetica merken te hebben gewerkt heb ik in 2001 de stap gemaakt om een eigen schoonheidssalon in Hoofddorp op te zetten. Inmiddels bestaat schoonheidssalon Face & Body Lounge al 18 jaar en heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder een opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Mijn specialiteit ligt bij de natuurlijke huidverjonging.

Face

Een stralende huid! Het allerbeste voor jouw huid dat is wat ik jou wil geven. Ik kijk niet alleen naar jouw huid maar ook naar de persoon achter de huid om zo het allerbeste advies te kunnen geven met de juiste behandeling welke afgestemd is op jouw huid, wensen en lifestyle! Daarbij ben je verzekerd van optimale kennis doordat ik maandelijks trainingen volg om mijn kennis up to dat te houden. Mijn motto; Een stralende is een gezonde huid.

Wil je weten hoe we jouw huidconditie kunnen verbeteren of wil je je huid laten stralen? Maak dan een afspraak voor de kennismakings- behandeling.

gezichtsbehandeling - Face & body Lounge

Body

Je huid in topconditie! De huid van je lichaam staat ook bloot aan invloeden van buiten af zoals uv straling, en stress. Het is daarom belangrijk om je lichaam de optimale aandacht te geven. Wij bieden diverse lichaamsbehandelingen en peelingen om je body in een topconditie te houden! Ervaar in een sfeervolle omgeving een heerlijke ontspannen rug massage met optioneel een rug peeling. Fijn om zelf te ontspannen maar ook leuk om cadeau te doen aan uw partner, vriend of vriendin. Opvolgend op uw behandeling ontvangt u een thuis gebruik advies voor producten en aanvullende levensstijladviezen voor optimaal resultaat.

Lounge

Een healthy lifestyle! Goed voor jezelf zorgen, even ontspannen met een goed boek, gezond eten en lekker bewegen het liefst in de buitenlucht. Vaak weten we wel wat goed voor ons is.

Er gezond en stralend uitzien! Tijd voor jezelf nemen. De juiste balans vinden in goede voeding. Kortom een healthy lifestyle. Wij helpen je graag in de juiste keuzes en ondersteunen je daarbij. Een ontspannende huid is een stralende huid!

Gezonde levensstijl - Face & Body Lounge

De brug tussen schoonheidsverzorging / schoonheidssalon en een arts of kliniek

Face & Body Lounge schoonheidssalon in Hoofddorp vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Een jonger en stralender uiterlijk waarbij er niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen verandert. U blijft u zelf maar dan jonger. Voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in huidproblemen zoals, o.a. acne, rosacea. Tevens kunt ook terecht voor een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling.

Visie als schoonheidsspecialiste

Mijn Visie als schoonheidsspecialiste is totale schoonheid! Zowel van binnen als van buiten. Goede voeding, mentale rust en de juiste verzorging is een must om gezond te blijven.

Waarom onze klanten zo tevreden zijn over ons:

 Alle certificaten aanwezig. Wij zijn in het bezit van de juiste certificaten om huidverbeterende behandelingen uit te voeren. Hierdoor komt het vaak voor dat u onze behandelingen vergoed krijgt van uw zorgverzekering. Dit checken wij gratis en vrijblijvend voor u!

 Hoogopgeleid. Doordat wij maandelijkse trainingen volgen om de kwaliteit van onze behandelingen en adviezen de beste uit de regio te houden!

 Ruime openingstijden. Wij begrijpen dat u ook een druk leven hebt en daarom kunt u ook ‘s avonds en in het weekend terecht bij ons!

 Gratis Parkeren. U kunt bij ons Gratis parkeren voor de deur.

 Producten gratis bezorgd. Zijn uw producten op? U kunt telefonisch bijbestellen. Als u in Hoofddorp woont, komen wij ze gratis bij u thuis brengen.