De zomer komt eraan, en dat betekent dat we allemaal op zoek zijn naar manieren om onze huid te laten stralen en er gezond uit te laten zien. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door een bindweefselmassage voor je gezicht te combineren met de revolutionaire Beauty Angel behandeling (hier hebben we in jun-jul 204 een prachtige actie voor!). In deze blog duiken we diep in de voordelen van deze combinatie en waarom het juist nu, met de zomer voor de deur, de perfecte keuze is.

Wat is een Bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een diepgaande massagetechniek die gericht is op de onderste lagen van de huid en het bindweefsel. Deze massage stimuleert de doorbloeding, bevordert de aanmaak van collageen en elastine, en helpt de huid te ontgiften. Het resultaat is een strakkere, stevigere huid met een jeugdige uitstraling.

Wat is de Beauty Angel?

De Beauty Angel is een innovatieve lichttherapie behandeling die gebruik maakt van speciale lampen om de huid te revitaliseren. Het licht dringt door tot in de diepere huidlagen, waar het de cellulaire activiteit stimuleert en de huid helpt herstellen. Deze behandeling is niet alleen ontspannend, maar biedt ook talloze voordelen voor de huid.

Voordelen van Bindweefselmassage in Combinatie met de Beauty Angel

 1. Verbeterde Doorbloeding en Zuurstoftoevoer
  • Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, wat zorgt voor een betere zuurstoftoevoer naar de huidcellen. Wanneer dit gecombineerd wordt met de lichttherapie van de Beauty Angel, die de celvernieuwing bevordert, krijg je een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit.
 2. Verhoogde Collageenproductie
  • De massage helpt bij het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie. Collageen is essentieel voor een jeugdige, strakke huid. De Beauty Angel versterkt dit effect door het regeneratieproces van de huid te ondersteunen.
 3. Diepe Ontspanning en Stressvermindering
  • Beide behandelingen bieden diepe ontspanning, wat essentieel is om stress te verminderen. Minder stress betekent minder kans op huidproblemen zoals acne en eczeem, waardoor je huid er in de zomer fris en kalm uitziet.
 4. Versteviging en Verstrakking van de Huid
  • De combinatie van massage en lichttherapie zorgt voor een liftend effect. Dit is vooral welkom met de zomer in aantocht, wanneer we vaak meer huid laten zien en een strakke, stevige huid extra gewaardeerd wordt.
 5. Detox en Verkleining van Poriën
  • Bindweefselmassage helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit de huid. In combinatie met de Beauty Angel, die de huid zuivert en de poriën verfijnt, krijg je een gladde, heldere huid die klaar is voor de zomerse dagen.

Waarom Juist Nu?

Met de zomer op komst, willen we allemaal een gezonde, stralende huid. De warme temperaturen en zonnestralen kunnen hun tol eisen, waardoor je huid extra verzorging en bescherming nodig heeft. Bindweefselmassage en de Beauty Angel behandeling bieden precies die extra boost die je huid nodig heeft om optimaal te presteren en te stralen.

Tips voor het Beste Resultaat

 • Regelmaat: Plan je behandelingen regelmatig in, bijvoorbeeld eens per week, om de beste resultaten te behalen.
 • Hydratatie: Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is, zowel van binnen als van buiten.
 • Zonbescherming: Gebruik altijd een goede zonnebrandcrème, vooral na behandelingen, om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Conclusie

De combinatie van bindweefselmassage voor je gezicht en de Beauty Angel behandeling is een krachtige manier om je huid voor te bereiden op de zomer. Het bevordert een gezonde, stralende en jeugdige huid die bestand is tegen de uitdagingen van de zomerse maanden. Gun jezelf deze luxe behandelingen en straal deze zomer als nooit tevoren!

Wil je advies wat voor producten jij nu het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met Face & Body Lounge.