Beauty Award

Face & Body Lounge - Beauty Award

Face & Body Lounge : Beste schoonheidsspecialiste van Noord Holland!

Runner Up Beauty Award 2015

In 2015 heb ik meegedaan aan de Beauty Award verkiezingen waar ik tweede ben geworden. Helaas niet gekroond tot ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar’, maar wel van de regio Noord Holland, en daar ben ik ook erg tevreden mee! Het was een zeer spannende avond te midden van 600 genodigden uit de beauty branche en BN-­ers. De prijs werd voor de zesde keer uitgereikt en is een initiatief van Beauty Trade Professionals (BTP) en vak magazine KOSMETIEK ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche.

Oordeel vakjury

Feedback jury:

Prettige uitstraling; rustig en weloverwogen

Vakvrouw met ambitie, uitstekende behandelaar

Mag nog iets meer aan de slag met branding (onderscheiden en beeldvorming)

Zeker weer meedoen!

Feedback mysterie guest:

Afspraak maken: Zeer professioneel met het direct invullen van een intakeformulier

Ontvangst: Professioneel en uitgebreid

Advies thuisgebruik: uitstekend met commerciële vaardigheden

Behandeling: uitstekend

Belevenis

“Het was een fantastische avond. Ik heb genoten samen met mijn dierbaren en speciale gast Victoria Koblenko. Al 10 jaar komt ze bij mij in de salon en zorg ik dat haar huid in topconditie blijft.”. Sheila werkte er hard aan om de award in de wacht te slepen. Het winnen van een Beauty Award doe je niet zomaar, er komt heel veel bij kijken op gebied van PR, marketing, organisatie, commercie en vaktechniek. “Ik ben echt trots dat ik zover ben gekomen en dat ik tot de Top 3 van Nederland behoor. Het is een mooie belevenis geweest de afgelopen 6 maanden. Ik heb veel geleerd en collega’s ontmoet, en ik heb nieuwe inspiratie opgedaan om weer te groeien. Ik feliciteer alle winnaars van harte met hun prijs! Ik kijk er met veel plezier op terug.”.

Face and Body Lounge - Victoria-Koblenko en Sheila van Limpt

Sheila van Limpt & Victoria Koblenko

Kroon

De nominatie voor deze felbegeerde award voelde al als een kroon op haar werk en een bevestiging van haar creativiteit, kennis en vakmanschap. “Mijn klanten weten dat ze bij mij verzekerd zijn van het hoogst haalbare in resultaat en beleving”, aldus Sheila. Ze opende Face & Body Lounge in 2001 in Hoofddorp van waaruit ze zich met name richt op natuurlijke huidverjonging. Met Face & Body Lounge wil ze de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en een arts of kliniek opvullen en zowel mannen als vrouwen helpen aan een jonger en stralender uiterlijk zonder dat er iets aan de natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen verandert. Sheila is innovatief, ze werkt met de nieuwste apparatuur op gebied van huidverjonging en ze is gespecialiseerd in huidproblemen zoals acne en rosacea. Natuurlijk kun je ook bij haar terecht voor een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling. Volgend jaar doet ze gewon een nieuwe gooi naar die award!

Boek uw behandeling bij de beste schoonheidsspecialiste van Noord Holland!