Schoonheidsspecialiste van het jaar 2020/2021 (regio west)!

Deelnemer Beauty Award 2020/2021

Nog even een kleine terugblik op de Beauty Award van afgelopen zondag, want wat was het ontzettend spannend! Ik wil toch nog even stil staan bij dit moment, want wat zag ik veel lieve berichtjes langskomen tijdens de uitzending en ook daarna op social media, Whatsapp en via de e-mail…! Ik wil iedereen hartstikke bedanken voor jullie steun en toeverlaat! Zonder jullie allemaal was het mij niet gelukt! En nu ga ik doen waar ik goed in ben en dat is jullie compleet in de watten leggen! Wanneer kom jij de Beauty Award bij mij aanschouwen?

Liefs Sheila

Face Body Lounge neemt weer deel aan de Beauty Award!

Deelnemer Beauty Award 2020/2021

Met trots kan ik zeggen dat ik deelneem aan de Beauty Awards! Ik ben Genomineerd voor schoonheidsspecialiste van het jaar 2020! Het geweldige nieuws is dat ik in de top 3 zit van regio West! Houd onze Social Media (Facebook & Instagram) in de gaten voor de laatste update omtrent de Beauty Award. De Beauty Award is dé vakwedstrijd voor schoonheidssalons en schoonheidsspecialistes. De deelnemende schoonheidsspecialistes worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. Face & Body Lounge neemt deel aan de award voor schoonheidsspecialiste van het jaar!

Speciaal omdat ik genomineerd ben heb ik een  prachtige ‘Nomination Treatment’ in het leven geroepen. Lees hier verder over deze prachtige behandeling!

Beauty Award 2020-2021

Yes! Ik heb besloten om weer mee te doen aan de vakwedstrijd Beauty Award, categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar’ 2020-2021! In 2015 had ik al eens deelgenomen, wat resulteerde in een nominatie. Een mooie score, maar als je meedoet dan wil je maar één ding: die Award mee naar huis nemen. Vijf jaar verder kan ik zeggen dat ik er nu klaar voor ben. Intussen heb ik hard gewerkt aan mijn ‘branding’ (dat was vorige keer het commentaar van de jury) en mijn kennis verbreed door het volgen van diverse trainingen. Afgelopen zomer ben ik begonnen met de opleiding Medisch Schoonheidsspecialiste. Deze stond bovenaan mijn lijstje. Het is een pittige hbo-opleiding die ik binnen drie jaar wil afronden. Ik ben ontzettend leergierig en wil echt zo veel mogelijk kennis opdoen over de huid. De afgelopen vijf jaar heb ik mij daarnaast ontwikkeld op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Niet alleen om het beste in mijn werk als huidspecialist naar boven te blijven halen, maar bovenal in mijn huidige en toekomstige klanten. Ik kan niet wachten om mij door de vakjury te laten beoordelen!

Waar komt die liefde voor de huid vandaan?

“Als klein meisje vond ik het geweldig als ik met mijn moeder mee mocht naar de parfumerie. Zij zocht haar geurtje ‘Mitsokou’ van Guerlain uit en ik kreeg proefjes mee van een dag- of nachtcrème. Thuis gekomen stalde ik ze uit en dan mocht mijn moeder de proefjes kopen. De ondernemersgeest zat er bij mij al jong in. Schoonheidsverzorging fascineerde me al op jonge leeftijd en ik wist al snel dat daar mijn toekomst lag. Na jaren in de parfumerie als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben, heb ik de stap gezet om mijn eigen onderneming te starten. Daar ben ik nog steeds heel blij mee en dankbaar dat ik deze kans gekregen heb!”

Stralende missie!  

“Iedere dag mag ik mijn klanten laten stralen en meehelpen aan hun wens een mooie gezonde en stralende huid te behalen. Als huidexpert bij Face & Body Lounge geloof ik dat iedere huid kan stralen en dat iedereen het beste verdient voor een mooie, gezonde en stralende huid. Mijn missie is om iedere huid in zijn kracht te zetten voor een prachtig resultaat en een nog stralendere persoonlijkheid.

Door mijn kennis, continue ontwikkeling in scholing en mijn passie voor de huid in te zetten om je huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier, werken we samen aan de mooiste versie van jezelf. Daarbij kijk ik niet alleen naar de huid maar ook naar de persoon achter de huid om zo een op maat gemaakte huid-, voedings- en lifestyleadvies te kunnen geven voor het hoogst haalbare resultaat…een gezonde huid met een stralende glow!”

Heel traject

“De inzending is de deur uit en daar ben ik supertrots op!” (Tip: Mijn inzending kun je inkijken als je in de salon bent.) “De Jury heeft een zware taak om alle inzendingen te beoordelen. Potentiële kandidaten ontvangen een mystery guest en daarna volgt er een jury gesprek en dan uiteindelijk op 19 april 2020 vinden de uitreikingen plaats tijdens de gala avond dus… fingers crossed!!!! Via social media kan je me in de gaten houden!!!”

“Ik heb er zin in!!!”

Liefs Sheila

Face & Body Lounge - Beauty Award

Face & Body Lounge : Beste schoonheidsspecialiste van Noord Holland!

Runner Up Beauty Award 2015

In 2015 heb ik meegedaan aan de Beauty Award verkiezingen waar ik tweede ben geworden. Helaas niet gekroond tot ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar’, maar wel van de regio Noord Holland, en daar ben ik ook erg tevreden mee! Het was een zeer spannende avond te midden van 600 genodigden uit de beauty branche en BN-­ers. De prijs werd voor de zesde keer uitgereikt en is een initiatief van Beauty Trade Professionals (BTP) en vak magazine KOSMETIEK ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche.

Oordeel vakjury

Feedback jury:

Prettige uitstraling; rustig en weloverwogen

Vakvrouw met ambitie, uitstekende behandelaar

Mag nog iets meer aan de slag met branding (onderscheiden en beeldvorming)

Zeker weer meedoen!

Feedback mysterie guest:

Afspraak maken: Zeer professioneel met het direct invullen van een intakeformulier

Ontvangst: Professioneel en uitgebreid

Advies thuisgebruik: uitstekend met commerciële vaardigheden

Behandeling: uitstekend

Belevenis

“Het was een fantastische avond. Ik heb genoten samen met mijn dierbaren en speciale gast Victoria Koblenko. Al 10 jaar komt ze bij mij in de salon en zorg ik dat haar huid in topconditie blijft.”. Sheila werkte er hard aan om de award in de wacht te slepen. Het winnen van een Beauty Award doe je niet zomaar, er komt heel veel bij kijken op gebied van PR, marketing, organisatie, commercie en vaktechniek. “Ik ben echt trots dat ik zover ben gekomen en dat ik tot de Top 3 van Nederland behoor. Het is een mooie belevenis geweest de afgelopen 6 maanden. Ik heb veel geleerd en collega’s ontmoet, en ik heb nieuwe inspiratie opgedaan om weer te groeien. Ik feliciteer alle winnaars van harte met hun prijs! Ik kijk er met veel plezier op terug.”.

Face and Body Lounge - Victoria-Koblenko en Sheila van Limpt

Sheila van Limpt & Victoria Koblenko

Kroon

De nominatie voor deze felbegeerde award voelde al als een kroon op haar werk en een bevestiging van haar creativiteit, kennis en vakmanschap. “Mijn klanten weten dat ze bij mij verzekerd zijn van het hoogst haalbare in resultaat en beleving”, aldus Sheila. Ze opende Face & Body Lounge in 2001 in Hoofddorp van waaruit ze zich met name richt op natuurlijke huidverjonging. Met Face & Body Lounge wil ze de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en een arts of kliniek opvullen en zowel mannen als vrouwen helpen aan een jonger en stralender uiterlijk zonder dat er iets aan de natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen verandert. Sheila is innovatief, ze werkt met de nieuwste apparatuur op gebied van huidverjonging en ze is gespecialiseerd in huidproblemen zoals acne en rosacea. Natuurlijk kun je ook bij haar terecht voor een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling. Volgend jaar doet ze gewon een nieuwe gooi naar die award!