Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massagetechniek. Het is een vorm van massage, waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen, de huid, spieren, botten e.d. Bindweefsel massage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Deze massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. Het is een specifieke massage die wat meer vergt van de behandelaar en de klant. Een goede training voor het correct uitvoeren van de grepen is essentieel.

De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uit zien. Rimpels zijn minder zichtbaar. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Ook voor de dunne, gevoelige huid.

Voor iedereen die iets wil doen aan huidverbetering. Specifiek voor een huid met littekens, rimpels, atrofische huid, vale (rokers) huid, verslapte huid, maar ook een dunne huid zal goed reageren op een bindweefselmassage. De huid wordt immers voller en steviger. Voorbehandeling cosmetische ingreep , preventie en bij acne ( zonder actieve ontstekingen).

Een kuur van zes weken staat gelijk aan een soft-lifting behandeling. Voor thuis gebruik geven wij een specifiek voedings-en product advies met u mee.

Bindweefsel massage

Boek hier uw bindweefselmassage