Wat is microneedling?

Structurele en duurzame huidverbetering! Microneedling is een techniek waarbij het herstelproces van de huid wordt geactiveerd door met behulp van naaldjes kleine microkanaaltjes te maken in de huid. Zeer dunne naaldjes penetreren de huid, waardoor de huid gecontroleerd wordt ‘verwond’. Hierdoor ontstaan allemaal kleine microkanaaltjes, waardoor de hoog geconcentreerde werkstoffen diep in de huid gebracht kunnen worden. De microneedling behandeling stimuleert hiermee de aanmaak van collageen en elastine.

Microneedling - face & Body lounge

Waarom Microneedling?

Met Microneedling wordt op een natuurlijke, structurele, duurzame en veilige wijze huidverjonging en huidverbetering bereikt. Microneedling kan daarnaast worden ingezet bij de volgende huidproblemen: grove poriën, acné, striae, pigmentvlekken en bij sommige littekens. Bij Microneedling ziet u direct resultaat!

Wanneer zie ik resultaat?

Het resultaat van Microneedling laat even op zich wachten. In het geval van Anti-aging duurt het minimaal 6 weken om collageen aan te maken en zijn er meerdere behandelingen nodig. U gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. In het geval van littekenverbetering ziet u al eerder resultaat en dit geldt ook voor pigmentvlekken. Beide verbeteren aanzienlijk binnen 2 tot 3 maanden. Littekens worden met kortere tussenpozen behandeld (om de 2 weken).

Disqueneedling treatment

Genosys is te combineren met alle andere cosmeticamerken van Face & Body Lounge De disqueneedling treatment van Genosys onderscheidt zich van traditionele microneedling behandelingen door de innoverende apparatuur die wordt gebruikt bij de behandelingen. De innoverende rollers, de diamantvorm van de naalden en lengte van de naalden zorgen voor een beter resultaat, minder pijn en het is een veiligere manier van behandelen.

Oogverzorging

Voor de behandeling van de ogen wordt de EyeCell kit van Genosys gebruikt. Dit is een verzorgingskuur die donkere kringen, wallen en rimpeltjes zichtbaar vermindert. Een kuur van deze oogbehandeling bestaat uit zes wekelijkse behandelingen. Door deze behandeling zes weken lang te herhalen, wordt het zelf herstellend vermogen van de huid gestimuleerd en vervagen fijne lijntjes en donkere kringen.

Gepersonaliseerde oplossing voor iedereen

Wij hebben een speciale training gevolgd en zullen voor de behandeling eerst uw huid analyseren. De microneedling behandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid. Daarnaast zal de specialist uw wensen en doelen voor uw huid met u bespreken. Voor het ultieme resultaat is het van belang dat u de huid na de behandeling met de thuisverzorgingsproducten van Genosys blijft verzorgen.

Boek hier uw microneedling behandeling