Face & Body Lounge gebruikt de volgende merken:

Face and Body Lounge - La Colline logoLa Colline is Zwitserse huidverzorging op het hoogste niveau en is een revolutie in anti-ageing huidverzorging.
Het is een exclusieve huidverzorging die de strijdt tegen huidveroudering aangaat met het CMAge complex. Dit high performance complex hersteld het energieritme van de cellen door het zuurstof niveau te verbeteren. Hierdoor wordt de cel vernieuwing optimaal. De personal trainer voor uw huid die uw cellen aan het werk zet. De resultaten zijn direct zichtbaar, uw huid is gehydrateerd, verstevigd, ziet er stralend uit en verminderd de rimpeltjes en lijntjes.

De behandelingen in de salon combineert Zwitserse technologie en oosterse massage technieken Er wordt veel warmte gebuikt tijdens de behandelingen. Een absolute aanrader om deze bijzondere behandelingen te beleven.

Face and Body Lounge - La Colline producten

Face and Body Loung - Murad logoDe behandelingen van Dr. Murad worden exclusief voor u op maat samengesteld naar de wensen van uw huid of huidprobleem. Zo kunnen we intensief werken en uw huid het beste resultaat geven. De behandelingen kunt u ondergaan in een Light, Medium of Intensive versie afhankelijk van het probleem. We starten de behandeling na een intensieve huidanalyse.

Face and Body Loung - Pascaud logoWat Pascaud uniek maakt is de innovatieve totaalvisie op schoonheid. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 1500 schoonheidsspecialisten en huiddeskundigen over de hele wereld die gebruik maken van de Pascaud filosofie. Pascaud salons ontvangen niet alleen een bewezen totaalconcept in schoonheidverzorging maar worden lid van de Pascaud familie met 200 salons in Europa.

Face and Body Lounge - Pascaud producten

Face and Body Loung - Beauty Supps logoFace and Body Lounge - Beauty Supps modelFace & body Lounge adviseert de voedingssupplementen van Beauty Supps.

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Wij gaan voor het beste en het beste resultaat voor een gezonde en stralende huid.

Klik hier verder voor meer informatie over Beauty Supps.

Dan kom je uit bij lounge waar het uitgebreid over de supps gaat!

Face and Body Loung - Youngblood logoFace and Body Lounge - Younblood modelWat maakt Youngblood Make-up zo bijzonder en uniek? Youngblood make up bestaat uit 100% zuivere, natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces. Dit zorgt voor een perfecte, variabele dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Geeft een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans. Is zuinig in gebruik en geeft een goed dekkend resultaat. Heeft zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en gewenste dekking. Is geschikt voor alle huidtypes: de gevoelige, normale, droge en vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes en zelfs voor een allergische huid. Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect. Bevat titaniumdioxide dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB. Is waterproof en lang houdbaar. Laat de huid ademen, verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne. Is niet getest op dieren.

Face and Body Lounge - Younblood producten