Verzilver je cadeaubon!

CadeaubonBen je verrast met een cadeaubon van Face & Body Lounge voor een kennismakingsbehandeling?
Wat leuk! Ik ontvang je graag in mijn salon!

Face & Body Lounge is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en daarbij kijken we niet alleen naar jouw huid. We kijken ook naar de persoon achter de huid, zodat we je een optimaal advies kunnen geven qua behandelingen en producten voor thuisgebruik. Tevens geven we je tips op de gebieden van lifestyle en voeding. Zo werken we samen naar het hoogst haalbare resultaat voor jou; Een gezonde en stralende huid.

Boek hieronder zelf je afspraak in voor 31 maart 2019 en dan zie ik je graag in onze salon!

Wat houdt de kennismakginsbehandeling in?

Face and Body Lounge - KennismakingsbehandelingOm zoveel mogelijk informatie te krijgen over je huid & huidwensen adviseren wij je de kennismakingsbehandeling. Tijdens deze 90 minuten durende kennismakingsbehandeling krijgen wij een goed beeld van jouw huid.

De behandeling begint met een uitgebreide intake en professionele huidanalyse. Hierna wordt je huid grondig gereinigd zodat de opname van actieve werkstoffen optimaal kunnen worden opgenomen. Aansluitend krijg je een ontspannen huidmassage met daarna een masker afgestemd op jouw huidbehoefte.

Aan het einde van de kennismakingsbehandeling krijg je een compleet huid en levensstijl advies, gebaseerd op onze bevindingen en op jouw wensen. Alle vervolgbehandelingen sluiten aan op het eindadvies.

Plan zelf je afspraak in!