Bestel een cadeaubon!

Wil je iemand verrassen met zijn of haar verjaardag of ben je opzoek naar een mooi (Kerst) cadeau of wil je gewoon zomaar iemand blij maken?

Geef een cadeaubon van Face & Body Lounge cadeau!

cadeaubon

Deze cadeaubon is te bestellen vanaf € 15,- en wij zullen de cadeaubon voor jou inpakken. Wij pakken het (gratis) geheel in stijl voor jou in, zodat je echt een cadeautje kunt geven! Haal de cadeaubon op in de salon, of laat het voor € 6,95 thuis bezorgen, of bij het adres van de ontvanger van het cadeau! Wil je het ophalen in de salon? Laat het dan eerst weten via onderstaand formulier zodat wij genoeg tijd hebben om de cadeaubon in te pakken.

Vul onderstaand formulier in om jouw cadeaubon te bestellen:

Verzilver je cadeaubon!

Face & Body Lounge is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en daarbij kijken we niet alleen naar jouw huid. We kijken ook naar de persoon achter de huid, zodat we je een optimaal advies kunnen geven qua behandelingen en producten voor thuisgebruik. Tevens geven we je tips op de gebieden van lifestyle en voeding. Zo werken we samen naar het hoogst haalbare resultaat voor jou; Een gezonde en stralende huid.

persoonlijk huid advies - Face & Body lounge

Boek hieronder zelf je afspraak in en dan zie ik je graag in onze salon!