Een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie

BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen. BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. BioSkinJetting gaat de strijd aan met rimpels en dieper gelegen littekens.

BioSkinJetting - Face & Body Lounge

De voordelen van BioSkinJetting:

 Er worden geen stoffen geïnjecteerd.

 Niet vervelend om te ondergaan.

 Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat.

 Niet belastend.

 Geen kans op allergie.

 Fijne rimpels verdwijnen.

 Diepe rimpels worden minder diep.

Op welke delen van het gezicht kan BioSkinJetting worden toegepast?

Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn. De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Hoe lang duurt een BioSkinJetting behandeling?

Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf tot zeven behandelingen.

Hoe ziet de huid eruit direct na de BioSkinJetting behandeling?

Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren ( BioSkinJetting Cover Crème) en zal niemand ze opvallen.
Met BioSkinJetting wordt de ‘leeftijd van de huid’ teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een te kort aan vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende geadviseerde producten en voedingssupplementen zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.

Boek hier uw bioskinjetting behandeling!