Oppervlakkige droogte lijntjes en rimpeltjes

Ga het gevecht met de veroudering aan en haal uw mooiste “zelf” naar boven. Door invloed van tijd verliest de huid volume, elasticiteit en stevigheid met als resultaat lijntjes, rimpeltjes en dofheid van de huid. Deze treatment is ontwikkeld om u een intensieve verbetering te geven van de huidstructuur door een krachtige “resurfacing”behandeling om de lijntjes en rimpeltjes zichtbaar te verminderen. Als Murad specialiste gebruiken we de perfecte samengestelde peeling voor uw huid om uw specifieke anti ageing behoefte te vervullen. Deze op maat gemaakte treatment zorgt ervoor dat u een jeugdige uitstraling zal terugvinden. Voor de beste resultaten word een kuur geadviseerd. Opvolgend op uw behandeling ontvangt u een thuis gebruik advies voor producten en aanvullen levensstijladviezen voor optimaal resultaat.

Schoonmaken - face & Body lounge

Bij Face & Body Lounge hebben wij verschillende producten waarmee wij huidverbetering bereiken. Samen met u overleggen wij altijd welke behandeling het beste bij u past. Een kort overzicht van deze behandelingen:

Murad gezichtsbehandeling

  • LEVEL 1: Ontspanningsritueel, huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, murad glycolzuur peeling, gezichts-nek en schouders massage, masker, hand/arm massage, serum, oogcrème, dag/nachtcrème, healthy smoothie of soepje. Voor mensen die willen werken aan fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden en acne.
  • LEVEL 2: Ontspanningsritueel, huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, murad ip5 fruitzuur peeling, gezichts-nek en schouders massage, masker, hand/arm massage, serum, oogcrème, dag/nachtcrème, healthy smoothie of soepje. Voor mensen die willen werken aan het verouderen en/of kwetsbaar worden van de huid.
  • LEVEL 3: Ontspanningsritueel, huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, retinol dual-power peel, gezichts-nek en schoudersmassage, handparaffine pakking, masker, hand/arm massage, serum, oogcrème, dag/nacht verzorging, healthy smoothie of soepje. Voor iedereen die wilt werken aan: zichtbaar lijntjes en rimpeltjes, de huid wil verstevigen, de huidtoon wil egaliseren, de huid een boost wil geven en een jeugdigere uitstraling wil onthullen

La Colline gezichtsbehandeling

  • Eye Treatment: Deze La Colline behandeling legt de focus op de ogen met een verbluffend resultaat. Door een combinatie van exclusieve producten voor de ogen en een collageen eye-mask, samen met verschillende massages zoals drukpunten, petrisages en rolling technieken wordt de huid intensief gestimuleerd. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van lijntjes en rimpels rond de ogen en een ontspannen uitstraling. Tijdens deze behandeling krijgt de gehele huid de aandacht en zal er beter en frisser uitzien maar de focus ligt op de ogen.
  • Lift & Light: Lift your skin met de nieuwste behandelmethode om de doffe en vermoeide huid met verslapping en rimpels een oppepper te geven.Ook een prachtige behandeling voor verheldering bij pigmentstoornissen. Door een combinatie van stevige en liftende bindweefselgrepen ontvangt je huid een ultieme huidstimulatie met als resultaat een heldere, egale en gelifte huidtextuur.
  • Swiss Bliss Treatment: pure luxe, geeft u 100 % aandacht en creëert een unieke beleving. La Colline Swiss Bliss treatments combineren verfijnde aanrakingen met technische Zwitserse expertise om een krachtige sensatie van wellbeing en directe helderheid te creëren. Tailor Made, de effectieve en geraffineerde behandelingen zorgen ervoor dat de huid direct verzacht wordt, meer zuurstof heeft en gerevitaliseerd is. Lees hier meer.

Voor welke behandeling moet ik kiezen?

  1. Komt u voor het eerst? Kies dan voor eerste keer! Zo hebben we iets meer tijd om uw wensen en behoeften door te spreken en maken wij gezamenlijk een passende behandeling met het juiste product.

Boek hier uw behandeling om van fijne lijntjes af te komen!