Onder het motto “Natuurlijk een rimpeltje minder” helpt Cosmetic Clinics vrouwen èn mannen er goed uit te zien en zich goed te voelen. Met injectables (botox, fillers, skinboosters en Profhilo), peelings, ooglidcorrecties, plekjes verwijderen kunnen wij wat doen aan rimpeltjes, plooitjes, wallen onder de ogen, een slechte conditie van de huid of dunner wordend haar. Maar… uitsluitend met een natuurlijk resultaat! We halen je dus niet uit je leeftijdsgroep weg, maar helpen je graag om er frisser, beter en nèt een paar jaar jonger uit te zien. Een steuntje in de rug tegen de effecten van het ouder worden.

Sheila van Limpt, eigenaresse van Face & Body Lounge, werkt samen met arts Nicolette Vermeulen van de Cosmetic Clinics. Door deze samenwerking is de overdracht van Face & Body Lounge naar de Cosmetic Clinics gewaarborgd en weet u zeker dat u in goede handen bent!

Nicollete Vermeulen

Nicolette Vermeulen behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Nicolette is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg. Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts en daarnaast sinds enkele jaren als seksuoloog. Communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en peelings en ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s.

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling. Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Afspraak maken

Een afspraak maken doet u gemakkelijk door ons een e-mail te sturen of door ons even te bellen (of whatsappen) naar 06-50607831