In de maanden maart, april en mei 2020 hebben wij weer een prachtige actie voor jou klaar staan! Deze actie heeft alles te maken met het verbeteren van de huidconditie. Ben jij READY voor een prachtige stralende huid?

Bij aankoop van de Murad Retinol Facial Treatment t.w.v. € 115,00 & de Murad Ready, Radiant Retinol Starterskit t.w.v. € 116,00 ontvang jij VEEL VOORDEEL!

Normaal zou jij € 231,00 betalen en in de maanden maart en april 2020 betaal je € 165,00: VOORDEEL VAN € 66,00!

FAQ over Retinol

Retinol staat bekend als één van de belangrijkste anti-verouderingsingrediënten.

  • Wat is Retinol? Retinol is een pure vorm van vitamine A die de huid van nature gebruikt in de regeneratie- en herstelcyclus. Zijn bewezen kracht om te vernieuwen maakt het de nummer één dermatoloog-aanbevolen antiverouderingsingrediënt. De verjongende voordelen van Retinol omvatten een diepgaande, zichtbare vermindering van het verschijnen van rimpels en dramatische verbeteringen in textuur, toon en uitstraling. Vitamine A is een cruciaal onderdeel van de chemie van veel systemen in het lichaam, het wordt vaak een essentiële voedingsstof genoemd omdat het niet door het lichaam kan worden gesynthetiseerd. Retinol wordt uitsluitend verkregen via voeding of supplementen.
  • Exfolieert retinol de huid? Retinol werkt niet door de huid te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen, maar biedt anti-verouderingseffecten door huidvernieuwing te stimuleren, waardoor
    nieuwe, gezonde cellen naar het oppervlak van de huid worden gebracht voor een jeugdiger uiterlijk.
  • Wat is de beste leeftijd om te starten met retinol? De beste tijd om te beginnen is meestal rond de 20, juist om tekenen van huidveroudering te voorkomen. Het is echter nooit te laat om retinol te gaan gebruiken, omdat het ook de zichtbare tekenen van huidveroudering kan corrigeren. De veelzijdigheid van deze krachtpatser tegen veroudering helpt gebruikers om op elke leeftijd een levendigere, jongere huid te krijgen.
  • Veroorzaakt retinol gevoeligheid voor de zon? Studies hebben aangetoond dat retinol de huid gevoeliger kan maken voor de zon. Het is belangrijk om overdag altijd een SPF-formule te gebruiken wanneer u producten met retinol gebruikt.

Maak hier direct een afspraak: