Of je nu wel of niet op vakantie gaat, de huid heeft in de zomer veel te voortduren en daarom is het belangrijk dat jij in deze maanden kiest voor een speciale behandeling die de huid ondersteunt gedurende de zomer maanden!

Recovery Treatment

Speciaal voor deze maanden hebben wij de Recovery Treatment in het leven geroepen. Deze behandeling is speciaal ontworpen om de huid die extra boost te geven die het nodig heeft in de zomermaanden en ook de gedane schade helpt herstellen. De Recovery Treatment bevat de volgende behandelingen:

  • Gezichtsbehandeling (t.w.v € 89,50)
  • PB Serum in gezichtsbehandeling (t.w.v. € 20,00)
  • Beauty Angel (t.w.v. € 34,95)

Bij aankoop van de bovenstaande behandeling ontvang jij de PB serum HOMEBOX GRATIS! Deze box is voor thuis en helpt jouw de zomer door! Deze box is normaal gesproken € 99,00!

De Recovery behandeling inclusief de HOMEBOX

normaal € 243,45
nu € 135,00

PB serum HOMEBOX

De HOMEBOX is een mix van verschillende vitamines die de huid nodig heeft voor herstel en een verbetering in het vochtbalans van de huid. In totaal zitten er 4 behandelingen in de HOMEBOX. Iedere week gebruik je een behandeling voor thuis, voor een maand lang.

Maak snel een afspraak want deze actie is geldig vanaf 1 augustus t/m 30 september 2019! Onze agenda loopt snel vol dus maak meteen een afspraak!

Plan je afspraak