KORTING voor jou en jouw vriend/vriendin! De zon zorgt voor veel schade aan de huid, alleen Nederland kan in de zomer al veel schade geven aan jouw huid. Laat staan als je nog zuidelijker gaat en twee weken lang continue in de zon ligt te bakken. Ja dan is schade aan de huid onvermijdelijk. Speciaal hiervoor hebben wij een behandeling ontwikkelt die de huid helpt herstellen na jouw vakantie. De Sun Undone behandeling! 

Sun Undone Treatment

De Sun Undone Treatment is een perfecte behandeling die jouw huid helpt herstellen in maar 30 minuten! Deze behandeling kunnen wij iedereen aanraden en wij hopen dat jij ons daar bij kunt helpen! Want als jij jouw vriend of vriendin ook een afspraak laat maken voor deze behandeling dan krijgen jullie deze behandeling allebei met een fikse korting! Er zitten geen adertjes onder het gras, geloof ons! Het enige wat je hoeft te doen is een vriend of vriendin ook een afspraak laten maken!

Vriend/vriendinnen korting

Kies voor deze behandeling bij terugkomst van jouw vakantie en wij helpen de huid te herstellen! Zodra jij een vriendin ook een afspraak laat maken voor deze behandeling betalen jullie beide maar € 19,50!

normaal € 40,00 voor 30 minuten
nu € 19,50 p.p.!

Maak onderstaand een afspraak voor jezelf en geef hierin aan welke vriendin (voor en achternaam) ook een afspraak heeft of gaat maken voor deze behandeling. Alleen als de afspraak voor beide gepland staat in de agenda kunnen wij de behandeling met KORTING geven, anders betaal je € 40,00! De behandeling kan niet gelijkertijd gegeven worden. De behandeling zou wel achterelkaar gegeven kunnen worden indien jullie samen naar de salon willen komen! Kijk hiervoor onderstaand naar de mogelijkheden!

Maak snel een afspraak voor jullie beide want deze actie is geldig t/m oktober 2019! Onze agenda loopt snel vol!

Plan je afspraak