YES YES YES YES! We hebben de Beauty Award gewonnen! Ik mag mijzelf nu officieel Schoonheidsspecialiste van het jaar regio West noemen… Wat een Feest was het zeg. Het is nu de dag na de uitreiking en ik kan het me nog steeds niet helemaal voorstellen. Ik ben wel nog steeds ongelofelijk blij, vlinders in mijn buik, het voelt geweldig!

Deze actie is geldig in de maanden mei & juni, boek deze vandaag nog!

💚 Glow Award Treatment
Wil jij helemaal in de watten worden gelegd, en tegelijkertijd werken aan anti-aging? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Deze heerlijke behandeling van La Colline neemt jou mee in een sensorische reis door Zwitserland waarbij er begonnen wordt met een heerlijke massage en daarna beginnen met de gezichtsbehandeling.

Daarbij kun je natuurlijk onze prachtige Beauty Award komen bewonderen…!

Wanneer jij deze behandeling boekt t.w.v. € 175,00 ontvang jij twee prachtige producten t.w.v. € 191,50 GRATIS! Lees onderstaand meer over deze producten:

💚 Cellular Night Eye Definition t.w.v. € 164,00
La Colline Cellular Eye Contour Definition Night is een product met een liftend, verfrissend en versterkend effect voor de oogleden. Zorgt voor regeneratie gedurende de nacht. De toegevoegde Zwitserse appel heeft een regenererend en revitaliserend effect op de huidcellen en het verlengt de levensduur van de cellen.

💚 Revitalash (sample) t.w.v. € 27,50
RevitaLash Wimperserum is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts om jouw natuurlijke wimpers zichtbaar te verbeteren. Hét verzorgingsproduct voor een zichtbare verbetering van uw wimpers doet zijn werking binnen 12 weken!

Dus niet alleen wordt je heerlijk verwend door de gezichtsbehandeling die je boekt, ook krijg je daar twee prachtige producten bij!

Maak hier direct een afspraak: