Omdat wij genomineerd zijn voor de Beauty Award categorie schoonheidsspecialiste van het jaar regio West hebben wij een prachtige Nominatie Treatment voor jouw bedacht. De uitreiking van de Beauty Award is pas op 25 april 2021 dus jij kunt hier nog even gebruik van maken!

Wil jij een behandeling die jou meeneemt in een sensorische reis door Zwitserland?

Je word onder gedompeld in complete luxe wat begint met een ontspannende rugmassage. Via deze massage kunnen we bepaalde spanningspunten aanvoelen en direct verminderen waardoor u compleet ontspannen uw gezichtsbehandeling in gaat. In deze behandeling maken we uiteraard weer gebruik van het collageen vliesmasker, maar voeren we ook een andere gezichtsmassage uit. Deze massage gaat intensiever werken op de diepere huidlagen om zo een totale verjonging te bieden aan de huid.

Een heerlijke rugmassage, verfijnde aanrakingen, tijd vertragend, een behandeling die altijd jouw huidbehoeftes op nummer 1 heeft staan?

Kies dan voor THE NOMINATION TREATMENT ook wel de La Colline Swiss Bliss behandeling genoemd. Bij aankoop van deze behandeling t.w.v. € 175,00 ontvang jij de La Colline halscrème t.w.v. € 197,00 geheel GRATIS!

Dus waar wacht je nog op?

Maak hier meteen een afspraak