Nu voor maar € 89,50

Oxy Glow Summer Peel

In de zomermaanden krijgt onze huid behoorlijk wat te verduren. Niet alleen droogt de zon de huid uit en kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Ook verdikt de bovenste huidlaag sneller door de zon en wordt er vaker gebruik gemaakt van (te vette) zonbescherming waardoor de huid kan verstoppen.De verdikking van de bovenste huidlaag en de stimulatie van pigmentcellen kan leiden tot meer verstopte poriën, pigmentvlekken, een grauwe tint en veroudering van de huid. Door de zon wordt de talgproductie gestimuleerd wat resulteert in een vette en onzuivere huid. Genoeg reden om juist wél in de zomer een peeling te ondergaan!

Speciaal voor de zomer bieden wij de Oxy Glow Summer Peel. Dit is een milde peeling; perfect geschikt voor de zomer. Deze behandeling hydrateert de huid en verwijdert dode huidcellen, waardoor acne en onzuiverheden verminderen. Ook egaliseert het de huid, waardoor pigmentvlekjes en roodheidklachten reduceren. De perfecte behandeling voor huidverbetering in de zomer!

Deze behandeling bevat: ontspanningsritueel, huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, onzuiverheden verwijderen, Oxy Glow Summer Peel, gezicht, nek en schoudermassage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème, en een healthy smoothie inclusief recept voor mee naar huis.

Normaal € 115,00

nu € 89,50

Alleen geldig in de maanden juni en juli 2023