Microneedling-kuur = EYE-kuur gratis!

Korting van maar liefst € 150,00!

Structurele en duurzame huidverbetering met microneedling!

In de maanden februari en maart 2023 hebben wij weer een prachtige actie voor jou klaar staan! Zeg gedag tegen jouw moe uitziende ogen! Bij aankoop van een microneedling kuur van 3 behandelingen t.w.v. € 480,00 ontvang jij hier de microneedling EYE kuur van 3 behandelingen er gratis bij t.w.v. € 150,00!

Normaal zou je hiervoor € 630,00 betalen en nu heb jij een korting van maar liefst € 150,00!

FAQ over Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij het herstelproces van de huid wordt geactiveerd door met behulp van naaldjes kleine microkanaaltjes te maken in de huid. Zeer dunne naaldjes penetreren de huid, waardoor de huid gecontroleerd wordt ‘verwond’. Hierdoor ontstaan allemaal kleine microkanaaltjes, waardoor de hoog geconcentreerde werkstoffen diep in de huid gebracht kunnen worden. De microneedling behandeling stimuleert hiermee de aanmaak van collageen en elastine.

  • Waarom microneedling? Met Microneedling wordt op een natuurlijke, structurele, duurzame en veilige wijze huidverjonging en huidverbetering bereikt. Microneedling kan daarnaast worden ingezet bij de volgende huidproblemen: grove poriën, acné, striae, pigmentvlekken en bij sommige littekens.
  • Wanneer zie ik resultaat? Het resultaat van Microneedling laat even op zich wachten. In het geval van Anti-aging duurt het minimaal 6 weken om collageen aan te maken en zijn er meerdere behandelingen nodig. U gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. In het geval van littekenverbetering ziet u al eerder resultaat en dit geldt ook voor pigmentvlekken. Beide verbeteren aanzienlijk binnen 2 tot 3 maanden. Littekens worden met kortere tussenpozen behandeld (om de 2 weken).

Oogverzorging

Voor de behandeling van de ogen wordt de EyeCell kit van Genosys gebruikt. Dit is een verzorgingskuur die donkere kringen, wallen en rimpeltjes zichtbaar vermindert. Door deze behandeling te herhalen, wordt het zelf herstellend vermogen van de huid gestimuleerd en vervagen fijne lijntjes en donkere kringen.

Maak direct een afspraak: