De nieuwe actie maanden zijn alweer bijna aangebroken namelijk oktober en november en dat betekent  ook dat het herfst is! En dit betekent veel voor jouw huid. Ondanks dat de zon veel minder schijnt zal de huid veel doormaken. Van warme lucht gaan we opeens naar een koude lucht op de huid en van veel zon ineens naar wind en regen. Het is belangrijk dat je de huid helpt herstellen van de zomer en voorbereid op de winter. Het ideale seizoen hiervoor is…. je raadt het misschien al, maar de HERFST!

In de herfst is het belangrijk dat je de huid gaat scrubben/peelen, niet alleen thuis maar ook in jouw gezichtsbehandeling. Kom jij al regelmatig bij Face & Body Lounge voor een gezichtsbehandeling? Let nu dan extra op want jij kan kennis maken met de beste peeling voor jouw huid!

Voeg microdermabrasie toe in jouw gezichtsbehandeling

In de maanden oktober en november 2019 kan jij microdermabrasie toevoegen in jouw gezichtsbehandeling. En geloof ons wanneer je het eenmaal hebt geprobeerd wil je niets anders. Voor een microdermabrasie behandeling betaal je € 99,00!

Wat is microdermabrasie?

Heeft u een grove huidstructuur of last van littekentjes? Dan is Microdermabrasie wellicht de oplossing voor u. Hierbij wordt een dun laagje van de opperhuid afgeschaafd, zodat rimpels en littekens minder diep worden en de structuur weer mooi en glad.

  •  Vervaagt fijne rimpels.
  • Perfect resultaat bij acne en acne littekentjes.
  • Verwijdert mee-eters.
  • Verfrist een vale rokershuid.
  • Vervaagt en verbetert littekenhuid
  • Vervaagt hyperpigmentatie.
  • Verbetert huidcelstofwisseling.

Lees hier meer over microdermabrasie.

Voorwaarden

Microdermabrasie kan worden toegevoegd in jouw gezichtsbehandeling vanaf € 65,00. Wanneer je online een afspraak maakt voeg je jouw gezichtsbehandeling toe PLUS de BRIGHTENING TREATMENT toe die in de map Microdermabrasie te vinden is.

PLAN JE AFSPRAAK