Profhilo behandeling

Een natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur

Wat is Profhilo

Profhilo is een nieuwe behandeling waarbij gebruikt wordt gemaakt van hyaluronzuur. Het hyaluronzuur in Profhilo is niet gecrosslinkt en nagenoeg identiek aan het lichaamseigen hyaluronzuur. Profhilo vult niet op, zoals bij een tijdelijke filler, maar stimuleert het onderhuids vetlaagje, wat zorgt voor zachte, jeugdige contouren van het gezicht.

YouTube Profhilo

Verbetering van de huidkwaliteit

Het natuurlijke hyaluronzuur van Profhilo zorgt daarnaast voor verbetering van de huidkwaliteit; de huid wordt zachter, meer gehydrateerd, krijgt een gezonde “glow” en de rimpelvorming neemt af. Het wordt zeer snel door het lichaam opgenomen en vormt een extra laagje onder de huid, een ‘second skin’.

De Profhilo behandeling

Met een dun naaldje worden kleine hoeveelheden Profhilo op verschillende plaatsen onder de huid aangebracht, De behandeling is nagenoeg pijnloos omdat het naaldje zo dun is en er slechts zeer kleine hoeveelheden vloeistof worden gebruikt.

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De gezichtscontouren lijken al meteen vloeiender. De huid heeft echter tijd nodig om de Profhilo op te nemen en de ‘second skin’ te vormen. Na vier weken kan de behandeling worden herhaald om het optimale resultaat te krijgen.

Profhilo behandeling Face & Body Lounge - Hals voor en na

Waar wordt Profhilo voor gebruikt?

De Profhilo behandeling wordt gebruikt voor de volgende problemen:

  • Rimpels
  • Verslapte huid van hals en decolleté
  • Verslapte gezichtshuid
  • Lichte verslapping van gezichtscontouren

Mozart Kliniek

Natasha Smits Mozart Kliniek

De Profhilo behandeling wordt uitgevoerd door Dr. Natasha Smits van de Mozart Kliniek uit Bussum. Normaal kost de Profhilo behandeling € 400 maar hebben we nu tijdelijk een speciale actieprijs van € 300 (25% korting) per behandeling!

Plan je Profhilo behandeling bij Dr. Natasha Smits voor 15 maart zelf in