Eqology is een bedrijf uit Noorwegen die omega 3 visolie maakt met de hoogste mogelijke waardes. Dit werkt ontstekingsremmend en is goed tegen hart & vaatziektes. De balans tussen de vitale vetzuren is de basis van onze gezondheid. De verhoudingen tussen omega 6 en omega 3 horen in een ideale situatie 1:1 te zijn. Een goede balans is nog 5:1, daarboven kunnen er verschillende gezondheidsklachten ontstaan.

eqology

Wat is de Eqology omega-3 visolie?

Om optimaal te kunnen functioneren en presteren is het van essentieel belang om in evenwicht en balans te zijn. Omega 3 is zeer belangrijk voor ons lichaam en dan voornamelijk voor onze cellen.  Zodra de verhouding omega 3 – omega 6 niet in verhouding is, zal de cel wand harder worden. Hierdoor worden voedingstoffen, water en zuurstof slechts gedeeltelijk opgenomen in de cellen. Tevens worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd uit de cellen met alle nadelige gevolgen van dien.

Met de Eqology omega-3 visolie met zeer hoogwaardige plantaardige voedingssupplementen kan de balans tussen de verhouding omega 3 – omega 6 weer hersteld worden.

De Pure Arctic vloeibare omega 3 visolie is de meest zuiver en best opneembare visolie in de wereld! De visolie is gemaakt van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en toegevoegde frisse citroensmaak. De visolie zal aantoonbaar resultaat laten zien na 4 maanden gebruik van de Arctic visolie en je zal snel de lichamelijk voordelen merken van voldoende Omega 3 in je bloed.

Test je bloedwaarde op omega-3 en omega-6

Test je vetzuren balans met de Eqology omega-6/omega-3 ratio test. Je kunt nu op een snelle en eenvoudige manier jou omega 6 en omega 3 verhoudingen testen met een handige bloedtest!

Omega 3 is een essentiële vetzuur. Essentieel betekent dat je lichaam deze stoffen niet zelf kan aanmaken maar moet verkregen worden door middel van suppletie (voeding). Wij hebben 3 types omega’s (3,6 en 9) in ons lichaam en hebben deze ook alle 3 nodig. Echter krijgen we door ons westers dieet van tegenwoordig, niet meer de juiste verhouding binnen. Deze disbalans zorgt voor sluimerende ontstekingen op cel niveau. Het nadeel is dat je de ontstekingen niet opmerkt, maar wel veel nare effecten heeft op je lichaam. Daarom is de Omega 3 ratio test een mooie tool om te zien hoe gezond je bent.

Bent u ook overtuigd van de meerwaarde van de Eqology omega 3 visolie wilt u starten, dan kunt u bij Face & Body Lounge een bloedtest laten afnemen waarbij wij gaan kijken naar uw omega-6/omega-3 ratio. Wij nemen ook altijd na bijvoorbeeld het gebruik van Eqology van een half jaar weer een test af om u het effect te kunnen laten zien. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Eqology test. 

Een voorbeeld van hoe de eerste bloedtest eruit kan zien: