3x normaal € 387,00 nu voor maar € 297,00!

Ontdek de ultieme combinatie voor een stralende huid!

Als je 3 bindweefselmassages aanschaft, krijg je nu een unieke kans om ook 3 sessies met de Beauty Angel cadeau te krijgen. Deze combinatie is perfect voor iedereen die droomt van een gezonde, stralende en jeugdige huid.

Bindweefselmassage
Onze bindweefselmassages zijn gericht op het verbeteren van de huidstructuur en het stimuleren van de doorbloeding. Deze diepe massage techniek helpt bij het losmaken van verklevingen in het bindweefsel, wat resulteert in een stevigere en gladdere huid. Daarnaast bevordert het de aanmaak van collageen, waardoor de huid er jonger en voller uitziet. Ideaal voor het verminderen van rimpels en littekens in het gezicht.

Beauty Angel behandeling
Met de 6 gratis sessies van de Beauty Angel behandeling geef je je huid een extra boost. De Beauty Angel werkt met rood licht therapie die de huidcellen stimuleert en het natuurlijke regeneratieproces van de huid activeert. Dit resulteert in een verjongde huid met een stralende teint. De behandeling is pijnloos en ontspannend, en biedt tal van voordelen zoals vermindering van fijne lijntjes, verbeterde elasticiteit en een egale huidskleur.

Een echte WIN-WIN!
Normaal zou je voor deze gecombineerde behandelingen 387 euro betalen, maar nu kun je dit complete pakket krijgen voor slechts 297 euro! Profiteer van deze geweldige aanbieding en ervaar zelf de transformatie van je huid.

Normaal voor 3 behandelingen: € 387,00

nu € 297,00

Alleen geldig in de maanden juni en juli 2024. De behandelingen dienen binnen 6 weken gedaan te worden (om de 2 weken). 

Plan je afspraak