Murad Retinol Peeling
voor een prachtige glow!

bij aankoop van 3 peelingen ontvang jij een Eye Serum cadeau! 

Murad Retinol Peeling is de meest krachtige peeling van Murad en een mooie anti-aging peeling met retinol. De peeling bestaat uit 2 fases die we over elkaar aanbrengen. Na de peeling brengen we een kalmerend masker aan.

Deze intensieve twee-fasen peeling biedt de huid een professionele combinatie van Murad’s eigen Retinol Tri-Active Technologie met een ecxlusieve exfoliërende formule die de opname van actieve werkstoffen verbetert. Het Tri-Acid Complex bestaat uit glycolzuur (AHA zuur), melkzuur (AHA zuur) en salicylzuur (BHA zuur). Door de retinol te koppelen aan AHA zuren wordt de retinol dieper in de huid opgenomen, dit is uniek. Daarnaast bevat de peeling niacinamide dat een ontstekingsremmende werking heeft.

Resultaten

  • vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • maakt de huidskleur egaler en frisser
  • geeft de huid een mooie glow

Bij aankoop van 3 peelingen t.w.v. € 405,00 ontvang jij een Eye Serum cadeau!

Een peeling na de zomer kan om verschillende redenen gunstig zijn voor de gezondheid en het uiterlijk van de huid. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een peeling te ondergaan na de zomer:

  • Verwijderen van zonneschade: Tijdens de zomermaanden wordt de huid vaak blootgesteld aan de zon, wat kan leiden tot zonneschade zoals hyperpigmentatie, fijne lijntjes, en rimpels. Een peeling kan helpen bij het verwijderen van beschadigde huidcellen en het verbeteren van de textuur en toon van de huid.
  • Huidverjonging: Peelingprocedures kunnen de aanmaak van collageen en elastine stimuleren, wat kan helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering zoals rimpels en slappe huid. Na de zomer kan het een goed moment zijn om de huid te revitaliseren en een jeugdige uitstraling te herstellen.
  • Behandelen van pigmentproblemen: Overmatige blootstelling aan de zon kan leiden tot pigmentproblemen zoals melasma en ouderdomsvlekken. Peelings kunnen helpen bij het verminderen van deze pigmentatie en het herstellen van een egale huidskleur.
  • Voorbereiding op het koude seizoen: Na de zomer bereiden mensen zich vaak voor op het koude seizoen waarin de huid gevoeliger kan zijn voor uitdroging en schade. Een peeling kan helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, waardoor huidverzorgingsproducten beter kunnen worden opgenomen en de huid beter wordt beschermd tegen de elementen.