Klantervaringen

Kim: “Net weer een heerlijke behandeling gehad bij Sheila…. Dit is niet een gewone beauty behandeling. Elke keer is het weer een kleine minivakantie als ik bij je geweest ben. Je hebt echt gouden handen en een prachtige bezieling voor je vak en je “klant” in de stoel….. Thank you”

Karin: “Als je een verwen momentje voor jezelf en je huid wilt dan is Sheila de schoonheidsspecialiste waar je moet wezen!
Een vakvrouw die je van de eerste tot de laatste minuut laat genieten en waar je tot rust komt.
Heel gedreven en altijd op zoek naar iets nieuws en weet je de juiste tips te geven om je huid optimaal te laten stralen!”

Inge: “Ik ben nu twee keer geweest en ik voel en zie het verschil. Zowel tijdens als na de behandeling. Bedankt Sheila!”

Geesje: “Als zelfstandig onderneemster en moeder van twee jonge meiden, leid ik een druk bestaan. De behandelingen bij Sheila zijn voor mij dus in de eerste plaats een stukje ontspanning. Sheila is een ervaren schoonheidsspecialiste met verstand van zaken en dat merk je. Ik bezoek de salon van Sheila nu ongeveer acht jaar met regelmatige tussenpozen en mijn huid krijgt elke keer weer een oppepper. Door de jaren heen is mijn huid zichtbaar verbeterd. Kortom een aanrader om snel een afspraak te plannen!”

Chantal: “Al vele jaren kom ik naar volle tevredenheid bij Sheila van Face and Body Lounge. Meestal kom ik vrij gestrest binnen maar binnen no time lig ik heerlijk ontspannen in de stoel als Sheila mij onder handen neemt. Ik hoef even nergens aan te denken of te doen terwijl zij vakkundig en professioneel alles uitlegt en de behandeling toepast. Zowel Sheila als de salon stralen rust uit en dat vind ik heel prettig. Sheila heeft hele fijne zachte handen en kan echt heel voortreffelijk masseren. Als het masker zijn tijd nodig heeft om in te trekken dan geniet ik van het zeer rustgevende muziekje op de achtergrond. Ik eindig met een behandeling van de beauty angel. Als ik daarna in de spiegel kijk dan zie ik dat mijn huid echt een boost heeft gekregen en er glad en egaal uit ziet en loop dan weer stralend de salon uit!”