Good juice - sapbar vannu - face & Body Lounge

Je huid goed verzorgen is belangrijk maar echte schoonheid komt van binnenuit! Daarbij speelt gezonde voeding een cruciale rol in het verbeteren van je huid. Door je voeding aan te passen verminder je acne, voorkom je een droge huid etc. Op deze wijze verzorg je je huid van binnenuit! Cruciaal ‘probleem’ is dat veel mensen het lastig vinden om dagelijks voldoende groeten en fruit binnen te krijgen. De sapkuren van Good Juice zijn geen vervanging van gezonde voeding maar zorgen wel voor een betere balans in je eetpatroon.

Ervaar de kracht van gezond koudgeperste groentesappen

Cold-pressed juices zijn het meest voedingsrijk en werkzaam. Dat komt doordat er uitsluitend met een hoogwaardige schroefpers wordt gejuiced.

Door deze manier van persen zijn de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij-opneembaar’, zodat je lichaam alle voedingsstoffen kan gebruiken. Tijdens de sapkuur gebruik je elke dag een collageen booster, greens shot en calming tea.

De juices bevatten een brede, unieke mix van de beste groente en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen. De collageen booster is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. De greens shot bevordert een goede gezondheid en gaat tekorten aan mineralen tegen. Ons lichaam heeft dagelijks de aanbevolen hoeveelheid verse groenten en fruit nodig. De greens shot vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en energie.

Waarom sappen?

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten?

Je doet je best om gezond te leven. Je sport, je maakt regelmatig een smoothie klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel vijf verschillende apparaten om verschillende soorten sapjes te kunnen maken. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de hond die nog uitgelaten moet worden, schieten je gezonde voornemens er nog weleens bij in. Daarom ontwikkelde Good Juice voor jou deze sapkuren.

Je beter voelen en er beter uitzien.

De sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Vergeet niet: je bent op weg naar een mooiere, gladdere en stralendere huid. Als cadeautje val je vaak ook nog een aantal kilo’s af!

Meer weten of een sapkuur bestellen?

Net zoals welke voeding voor jouw huid geschikt / minder geschikt is mijn advies om je goed te laten informeren voordat je aan een sapkuur gaat beginnen. Neem vrijblijvend contact op via de website, bel mij direct op 06-50607831 of stuur een mail naar info@faceandbodylounge.nl. Heb je al eerder via Face & Body Lounge een sapkuur gebruikt? Mail dan je bestelling naar info@faceandbodylounge.nl!