Een bindweefselmassage incl. de Eqology Collagen Booster!

Een bindweefselmassage voor het gezicht kan verschillende voordelen hebben voor de huid en algemene gezichtsverzorging. Hier zijn enkele redenen waarom deze massage gunstig kan zijn:

  1. Stimulatie van de doorbloeding: Bindweefselmassage stimuleert de bloedsomloop in de huid. Door de bloedtoevoer te verhogen, worden voedingsstoffen en zuurstof beter naar de huidcellen gebracht, wat kan bijdragen aan een gezondere en stralende huid.
  2. Verjonging van de huid: Door de verbeterde bloedcirculatie kan de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Deze eiwitten zijn essentieel voor een stevige en elastische huid, en hun toename kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.
  3. Verbetering van de huidtextuur: Bindweefselmassage kan de huidtextuur verfijnen door de exfoliërende werking. Dode huidcellen worden losser gemaakt en kunnen gemakkelijker worden verwijderd, waardoor de huid zachter en gladder wordt.
  4. Verlichting van spanning en stress: Bindweefselmassage kan de spanning in de gezichtsspieren verminderen. Dit kan gunstig zijn voor mensen die veel stress ervaren, omdat het kan helpen bij het ontspannen van het gezicht en het verminderen van spanning die zich in de gezichtsspieren kan ophopen.
  5. Vermindering van vochtophoping: Door de verbeterde circulatie kan bindweefselmassage ook helpen bij het afvoeren van vocht dat zich kan ophopen in het gezicht, wat kan leiden tot een opgeblazen uitstraling.
  6. Verbetering van de opname van huidverzorgingsproducten: Na een bindweefselmassage kan de huid beter in staat zijn om huidverzorgingsproducten op te nemen. De verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat de werkzame stoffen dieper in de huid kunnen doordringen, waardoor hun effectiviteit wordt vergroot.
  7. Gezonde glow: Als gevolg van de bovengenoemde voordelen kan de huid na een bindweefselmassage een gezonde, stralende gloed vertonen.

Het is belangrijk op te merken dat bindweefselmassage voor het gezicht doorgaans moet worden uitgevoerd door goed opgeleide schoonheidsspecialisten die bekend zijn met deze techniek.

Een stevige, stralende huid met bindweefselmassage…

nu voor € 137,50 inclusief de Eqology Collagen Booster!

NIEUW! Als er een speciale dag nadert, pak dan Eqology’s Collagen Booster – ons grootste MUST HAVE product deze zomer – en geef je huid een extra boost van collageen en hydratatie! Onze Collagen Booster is een 10-daags concept waarvan klinisch is bewezen dat het de diepte van rimpels vermindert en de vochtretentie van de huid verbetert na slechts 7 dagen!

Het is gemaakt met dezelfde ingrediëntenbasis als een van Eqology’s bestsellers, Marine Collagen Premium+, maar ook verrijkt met hyaluronzuur+ en astaxanthine, die cellen kunnen helpen beschermen en gehydrateerd houden wanneer dat er het meest toe doet